Boeken Nederlands

De rode step en de rode bank

Dut Nederlânstalige boek, de rode step en de rode bank, bestaat út twee delen. ’t Eerste deel ‘de rode step’ omfat drie ferhalen. Drekt in ’t eerste ferhaal komt ’n belangryk persoan na foren. ’t Tweede deel ‘de rode bank’ gaat feerder met de lêste drie ferhalen. Wat is de konneksy tussen deuze mînsen?

DE RODE STEP
Verhaal één gaat over een man die samen met zijn vriendin op het terras zit. Maar wie is hij werkelijk? En waarom loopt zij bij hem weg. Wie is degene die hem daarna de schrik van z’n leven bezorgt? In het tweede verhaal raakt een vrouw haar zoontje kwijt. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en waarom bezorgt de man op het terras haar de rillingen. Het derde verhaal gaat over een horecamedewerkster die al het nodige meegemaakt heeft en niet zit te wachten op mensen uit haar verleden.

 

DE RODE BANK

Verhaal één gaat over een bezorgde moeder. Hoe ver gaat zij om haar dochter te beschermen? Verhaal twee gaat over een lieve collega met een groot hart, maar die ondanks al die vrolijkheid toch een geheim voor haar vriendin heeft.

Het derde verhaal gaat over een man met een drugs verleden. Kan hij de dingen nog rechtzetten?

Al deuze ses ferhalen hewwe op ‘e een of ândere menier wat metnander te krijen. Intrigerend ant ‘e lêste sin.

Lees hier een fragment!

ISBN: 978 946 193 6790
Omfang: 110 bladsys
Jaar: 2013